SALADMASTER

CARACTERISTICI ȘI BENEFICII 

Funcționează impecabil pe orice suprafață de gătit

Reține până la 93% din nutrienții alimentelor tale.

Metoda de gătit fără apă Saladmaster vă permite să gătiți fără a fi nevoie să adăugați și să scurgeți apa.

Aceasta menține cantitatea optimă de vitamine și nutrienți din alimentele dvs., protejând, de asemenea, aroma naturală a ingredientelor.

Un studiu realizat de Departamentul de Știința Alimentelor de la Universitatea din Wisconsin demonstrează că alimentele gătite în Saladmaster își păstrează până la 93% din nutrienți.

Turnarea este curată și ușoară

Gătitul poate fi uneori cam dezordonat. Dar marginea de turnare largă, fără ploaie, proiectată în fiecare bucată de vase Saladmaster, face mai ușor turnarea lichidelor – astfel încât să nu pierdeți nici o picătură.

Aflați cum să mâncați sănătos fără să vă schimbați stilul de viață ocupat

Gătit mai rapid

Tehnologia noastră Vapo-Valve ™ și metoda de gătit semi-vid fac ca gătitul să fie mai eficient și mai precis.

Când temperatura depășește temperatura optimă de gătit, Vapo-Valve încorporată face clic, ceea ce vă permite să știți că este timpul să reduceți căldura pentru a evita supraîncărcare.

Metoda noastră de gătit reduce substanțial timpul de gătire – astfel încât să puteți ieși mai rapid din bucătărie pentru a vă bucura de mâncare.

Meșteșug american

Cele mai înalte standarde de calitate și fiabilitate!

Companiile producătoare americane sunt cunoscute pentru că au o istorie lungă de aderare la cele mai înalte standarde de calitate și fiabilitate. Saladmaster, împreună cu compania noastră mamă Regal Ware, sunt mândri de a face parte din această moștenire. Împreună, aducem mai mult de un secol de meșteșug și experiență de fabricație americană de calitate sistemului nostru de gătit premium din oțel inoxidabil. Și este susținut de o garanție limitată pe viață, astfel încât să vă puteți bucura de ustensile de bucată timp de zeci de ani.

Gătit sănătos cu Saladmaster

Inspirând lumea să gătească mai mult

Vesela potrivită îți face mâncarea să aibă un gust mai bun pe măsură ce gătește. Iar gătitul este pentru fiecare punct de reper atins, fiecare moment împărtășit și fiecare sărbătoare a vieții îți aruncă drumul.

Găsirea unui echilibru poate fii dificilă, dar consumul sănătos nu trebuie să fie!

Vă invităm să căutați vasele Saladmaster și seturile care vi se potrivesc!

Promisiunea prețurilor

Saladmaster

Promisiunea prețurilor Saladmaster este un simbol al asigurării că prețul oferit de un dealer independent autorizat este cea mai bună valoare pentru banii dvs. de pe piață.

Dealerii independenți autorizați Saladmaster vă pun la dispoziție nu numai vase Saladmaster, ci și o relație de durată cu Show-uri de gătit personale pentru a demonstra Metoda de gătit Saladmaster și o experiență care se schimbă în viață.

Puteți vedea produse care sunt etichetate Saladmaster pe alte site-uri web, cum ar fi eBay, cu toate acestea aceste produse nu sunt vândute de către Dealeri independenți autorizați Saladmaster și nu au garanție sau garanție și nici relația sau serviciul pe care îl oferă dealerii noștri Saladmaster.

Promisiunea noastră pentru dumneavoastră este că rămânem în spatele tuturor produselor Saladmaster vândute de dealerii independenți autorizați Saladmaster. Saladmaster este în fruntea industriei de vase în materie de tehnologii avansate și de aceea garantăm produsele noastre cu garanția de viață limitată Saladmaster.

Ce să vă așteptați de la o demonstrație de gătit

Coronavirus (COVID-19) Update

 

1). Antrenorii noștri de gătit vor pregăti o masă aromată, nutrițională pe care familia ta nu a văzut-o niciodată! Acestea vă vor oferi informații valoroase despre cum să gătiți sănătos și să vă stimulați sistemul imunitar.

2). Niciun antrenor de gătit nu va veni la tine care a călătorit în nicio țară infectată cu COVID-19 în ultimele 30 de zile. Nu va veni nimeni la tine care are gripă, răceli sau boli respiratorii.

3). Suprafețele de bucătărie care vor fi utilizate pentru demonstrație vor fi curățate și dezinfectate înainte și după utilizare. La fel se va face cu toate ustensilele care vor fi utilizate.

4). Antrenorii noștri de gătit vor menține o distanță socială respectabilă față de tine în timpul demonstrației și vor evita strângerile de mână și alte contacte fizice.

5). Spălarea mâinilor se va face oricât de des pe parcursul prezentării.

Important: Dacă ați călătorit în afara țării de origine în ultimele 30 de zile sau aveți simptome asemănătoare gripei, vă rugăm să vă avertizați antrenorul de gătit și vor acționa în consecință. 

DIN BLOG-UL NOSTRU

Resurse de mâncare și gătit sănătoase în fiecare săptămână

Vă interesează găzduirea unui spectacol de gătit?

Mâncarea este întotdeauna o parte binevenită a zilei. Împărtășirea unei mese cu prietenii – și mai bine. Dacă aceasta este pasiunea dvs., am dori să vă invităm să găzduiți un Saladmaster Cooking Show, în confortul și confortul propriei case. Mic dejun, brunch, prânz sau cină. Alegeți experiența. Este ușor. Este delicios. Și este o scuză grozavă pentru a petrece timp degustând și învățând alături de persoanele preferate.

Ca gazdă, furnizați bucătăria și câțiva prieteni care au un apetit sănătos pentru învățare, mâncare bună și, desigur, distracție. Vom demonstra exact ce face sistemul de gătit Saladmaster atât de unic, gătind o masă de neuitat.

O recompensă PREMIUM pentru găzduire!

Saladmaster Food Processor este produsul nostru de bucătărie semnat, care taie rapid și frumos, grătarul, julienele, mărunțelele și feliile de fructe și legume. Este minunat pentru prepararea ingredientelor pentru o salată și multe altele. Este, de asemenea, unul dintre mai multe produse Saladmaster incredibile, care ar putea fi al tău ca cadou de mulțumire pentru găzduirea unui show de gătit.

Găzduirea necesită foarte puțin din partea ta, dar recompensele te bucură că ai făcut-o.

Și în afară de aceasta, bucătăria fiecărui cunoscător de alimente are nevoie de un procesator de alimente Saladmaster.

Adresă Email

florescuirina@cookforhealth.ro

Telefon

+40787781722

SHOWROOM

Bulevardul Eroilor 32,

Cluj-Napcoa