REȚETA SĂPTĂMÂNII:

Varză călită cu carne de porc

Rețetă realizată de Mirela Iancău

Servire:

6 porții

Timp total:

30 minute

Calorii:

233

Se folosește:

Grătar Electric Saladmaster

Ingrediente:

  • ceafă de porc
  • o varză
  • mărar
  • cimbru
  • 2 cepe mici
  • 2 morcovi
  • 1 ardei
  • bulion sau pastă de roșii
  • sare
  • piper

Instrucțiuni pas cu pas:

Pasul 1

Se preîncălzește grătarul la 230 grade. Se prăjește carnea, pe o parte și pe alta, fără ulei.

Pasul 2

Se adaugă ceapa și ardeiul și se călesc.

Se adaugă apoi și varza, morcovii, sarea și piperul, cimbrul și 3 linguri de apă. Punem capacul și setăm la 150 grade.

Pasul 3

Când sună clopoțelul vasului, reducem la 85 grade și gătim 15 minute. După cele 15 minute, se adaugă bulionul sau pasta de roșii.

Se repetă procedeul, din nou 150 grade, iar în momentul în care sună clopoțelul, se reduce la 85 grade pentru încă 5 minute.

Mai multe rețete

ÎN CURÂND