REȚETA SĂPTĂMÂNII:

STIR FRY DE LEGUME

Servire:

4 porții

Timp total:

30 minute

Calorii:

aprox. 220/porție

Se folosește:

Nutritional SET

Ingrediente:

 

  • broccoli
  • zuchini
  • ciuperci portobelo
  • ciuperci pleurotus
  • usturoi
  • ghimbir
  • sos de spya
  • ulei de susan
  • miere
  • piper
  • amidon de porumb

Instrucțiuni pas cu pas:

Pasul 1

Se răzălesc legumele.

Se preîncălzește tigaia la foc mediu spre mic (Bad Boy 180 de grade).

Se pun legumele în vas încins și se gătește aproximativ 5-7 min sub capac.

Pasul 2

Sosul: se amestecă 3 linguri ulei de susan, 3 linguri sos de soya, o lingură de miere, ghimbir după gust, 3 caței usturoi, piper, o lingură jumătate de amidon de porumb.

Se omogenizează și se pun legumele peste.

Pasul 3

Se amestecă și se lasă să se gătească aproximativ 3 minute până se îngroașe sosul.

Se poate servi cu orez sau cu tăiței de orez.