REȚETA SĂPTĂMÂNII:
STIR FRY DE LEGUME
Servire:
4 porții
Timp total:
30 minute
Calorii:
aprox. 220/porție
Se folosește:
Nutritional SET
Ingrediente:
- broccoli
- zuchini
- ciuperci portobelo
- ciuperci pleurotus
- usturoi
- ghimbir
- sos de spya
- ulei de susan
- miere
- piper
- amidon de porumb
Instrucțiuni pas cu pas:
Pasul 1
Se răzălesc legumele.
Se preîncălzește tigaia la foc mediu spre mic (Bad Boy 180 de grade).
Se pun legumele în vas încins și se gătește aproximativ 5-7 min sub capac.
Pasul 2
Sosul: se amestecă 3 linguri ulei de susan, 3 linguri sos de soya, o lingură de miere, ghimbir după gust, 3 caței usturoi, piper, o lingură jumătate de amidon de porumb.
Se omogenizează și se pun legumele peste.
Pasul 3
Se amestecă și se lasă să se gătească aproximativ 3 minute până se îngroașe sosul.
Se poate servi cu orez sau cu tăiței de orez.