REȚETA SĂPTĂMÂNII:

PUI CU BULGUR ȘI QUINOA

Servire:

4 porții

Timp total:

30 minute

Calorii:

aprox. 285/porție

Se folosește:

Nutritional SET

Ingrediente:

 

  • carne de pui
  • o cană de bulgur
  • o cană de quinoa
  • o ceapă
  • un morcov
  • jumătate de ardei gras
  • pătrunjel
  • mazăre congelată
  • sare
  • piper
  • turmeric

Instrucțiuni pas cu pas:

Pasul 1

Se preîncălzește tigaia la foc mediu (Bad Boy 230 grade), se prăjește carnea de pui 5 minute pe o parte și 5 minute pe partea cealaltă cu capacul întredeschis.

Pasul 2

Se răzălește morcovul folosind conul nr 1. Se taie ceapa și ardeiul cubulețe. După ce se prăjește carnea, se pune peste legumele, bulgur, quinoa și mazărea.

Se adaugă sarea, piperul, turneric și 2 căni de apă (sau cât să acopere apa toată compoziția)

Pasul 3

Se așează capacul peste, la foc mediu (Bad Boy 150 de grade ) iar în momentul în care sună clopoțelul, se reduce temperatura la minimum (Bad Boy 85 de grade) și se cronometrează încă 25 de minute.