REȚETA SĂPTĂMÂNII:

MIEL ȘI PASCĂ

Sărbătorile Pascale, la noi, se sărbătoresc în familie.

Și azi pregătim Miel și Pască… tot în familie. Binenteles împreună cu Saladmaster.

Rețete de Miriam și Ștefania Zapirtan

Servire:

4 porții

Timp total:

45 minute

Calorii:

aprox. 566/porție

Se folosește:

Nutritional SET

Ingrediente:

Pentru pască:

  • 3 ouă
  • 3 linguri de zahăr
  • 50 gr. unt
  • 370 gr. brânză de vaci
  • 2 plicuri de zahăr vanilat
  • 1 1/2 linguri de faină
  • puțin praf de copt stins cu zeamă de lămâie
  • coajă de lămâie
  • stafide sau merișoare

Instrucțiuni pas cu pas:

Pasul 1

Se bat 3 gălbenușuri cu 3 linguri de zahăr și 50 gr. unt.

Se adaugă 370 gr. brânză de vaci, 2 pachete zahăr vanilat, 1 1/2 linguri de faină, un pic de praf de copt stins cu zeama de lămâie, coaja de lămâie.

La sfârșit se adaugă cele 3 albușuri bătute spumă, după care stafide sau merișoare (dupa preferință).

Pasul 2

Grătarul electric, Saladmaster, se prîncălzește la 150 grade, și se setează timpul la 30 de minute.

Pasul 3

MIEL:

Pulpa de miel se condimentează după preferință ( sare, piper, puțină boia și usturoi verde)

Pasul 4

Vasul de preîncălzește la 230 grade, punem mielul 12 minute, după care îl întoarcem și punem 30/40 de minute ( depinde cât de mare este mielul) la 140 grade.

Modul de prepare pentru această rețetă îl găsiți și în clipul de mai jos:

Mai multe rețete

ÎN CURÂND