PITA BREAD FĂRĂ GLUTEN ȘI FALAFEL CU SOS DE CAJU
Servire:
4 porții
Timp total:
30 minute
Calorii:
aprox. 185/porție
Se folosește:
Nutritional SET
Ingrediente:
- 260 ml apă
- 1 linguriță zahăr de cocos
- 10 gr. drojdie proaspătă
- 500 gr. făină fără gluten (1 lingură de tărâțe de psyllium)
- 10 ml ulei de măsline
- 10 gr. sare
Instrucțiuni pas cu pas:
Pasul 1
Se amestecă apa călduță, zahărul și drojdia, se adaugă făina, uleiul și sarea. Se frământa bine și se lasă la dospit până când își dublează volumul.
Pasul 2
Se întind forme rotunde, aproximativ 13-14 cm diametru) și se mai lasă încă 15 minute.
Pasul 3
Între timp, se prîncălzește vasul Saladmaster Electric Skillet (Bad Boy) la 230 grade și se pune pita la copt, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
POFTĂ BUNĂ!