PITA BREAD FĂRĂ GLUTEN ȘI FALAFEL CU SOS DE CAJU

Servire:

4 porții

Timp total:

30 minute

Calorii:

aprox. 185/porție

Se folosește:

Nutritional SET

Ingrediente:

 

  • 260 ml apă
  • 1 linguriță zahăr de cocos
  • 10 gr. drojdie proaspătă
  • 500 gr. făină fără gluten (1 lingură de tărâțe de psyllium)
  • 10 ml ulei de măsline
  • 10 gr. sare

Instrucțiuni pas cu pas:

Pasul 1

Se amestecă apa călduță, zahărul și drojdia, se adaugă făina, uleiul și sarea. Se frământa bine și se lasă la dospit până când își dublează volumul.

Pasul 2

Se întind forme rotunde, aproximativ 13-14 cm diametru) și se mai lasă încă 15 minute.

Pasul 3

Între timp, se prîncălzește vasul Saladmaster Electric Skillet (Bad Boy) la 230 grade și se pune pita la copt, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.

POFTĂ BUNĂ!