O NOUĂ COLABORARE CU LIGIA POP

Pentru că unul din sloganurile noastre este “Un stil de viață sănătos” în următoarea perioadă, avem plăcerea de a colabora cu un excelent consultant în nutrție!

Este vorba despre Ligia Pop!
Ligia este raw food chef, este un consultant în nutriţie, susţine demonstraţii şi prezentări de sănătate şi organizează diferite evenimente naţionale prin care promovează un stil de viaţă sănătos. Este și gazda unor show-uri TV online şi a câştigat alături de alţi 15 bucătari din lume, titlul internaţional YouTube Next Chef, fiind singurul bucătar raw vegan din lume care deţine această onoare.
Ligia este autoarea a 9 cărți printre care și: “Rețete vegane fără foc”, “Deserturi raw pentru copii și părinți sănătoși”, “Sfaturi pentru o viață mai sănătoasă”, “Diversificarea raw și vegană. Sfaturi și rețete pentru bebeluși și copii mai mari”,

Ligia a reușit să conștientizeze publicul român cu privire la un alt fel de stil de viată: unul cu alegeri alimentare mai sănătoase. Dacă pentru unii alimentația raw e doar o modă, pentru Ligia e o alegere pe care a făcut-o de ceva vreme și pe care o promovează consecvent pe blogul ei și în toate intervențiile pe care le are la Tv si pe media online.

Pentru mai multe detalii despre Ligia, vă invităm să urmăriți și site-ul ei: click AICI.